Gå videre til indholdet ↓
map

UWC Atlantic College

Vale of Glamorgan,
Wales, UK

350 elever i alderen 15-19 år

Founded

1962

3 March 2017

Den første UWC-skole, Atlantic College, blev grundlagt i 1962 for at fremme international forståelse af international forståelse via uddannelse. Det giver unge mennesker muligheden for at lære gennem fælles oplevelser og gøre en forskel.

Tre unikke om skolen:

  • Historisk arv: UWC Atlantic College er placeret i et slot fra det 12. århundrede på kysten af det sydlige Wales i Storbritannien.
  • Atlantic Diploma kursus: Skolen tilbyder en udfordrende, internationalt fokuseret, bred og balanceret akademisk oplevelse med fokus på service og lederskab, der rækker udover klasseværelset samt forbereder eleverne på livet uden for klasseværelset.
  • Empowerment: Elever kommer til Atlantic college med visioner og forlader skolen med ressourcer og værktøjer til at gøre en positiv forskel rundt om i verden.
I klasselokalet 

Skolens tilbyder to forskellige programmer: The Atlantic Pre-diploma Programme med Cambridge IGCSE (International General Certificate of Secondary education) samt the Atlantic Diploma.

The Atlantic Pre-diploma er et et-årigt ophold for15-16 årige og introducerer eleverne til den akademiske oplevelse på UWC. Elever udvikler grundige læringsevner, der forbereder dem til IB, A-levels og Higher Education studier; de får bedre forståelse for en bred vifte af fag på IGCSE niveau og opnår et højt engelsk niveau. Programmet giver elever muligheden for at færdiggøre den internationale studentereksamen, International Baccelaureate, men man kan også følge programmet uafhængigt af den internationale studentereksamen. UWC Danmark sender kun elever afsted på den internationale studentereksamen.

The Atlantic Diploma henvender sig til 16-19-årige og består af to dele: Den internationale studentereksamen og ekstra fokus på fritidsaktiviteter med eksperimenterende læring, der fokuserer på vigtige aspekter såsom fredsbyggelse og en bæredygtig fremtid. Elever har mulighed for at følge en bred vifte af fag på 11 forskellige fakulteter. Syv fakulteter sætter en ramme for IB’en og tilbyder en lang række unikke fag, bl.a. kinesisk, tysk, norsk, spansk, antropologi, verdensreligioner, musik og miljøstudier. Fire andre fakulteter baserer sig på naturen og tilbyder en grundig forståelse for denne og praktisk engagement med skolens visioner og værdier.

Uden for klasselokalet 

Aktiviteterne uden for klasseværelserne er mange: Aktiviteterne beskæftiger sig bl.a. med miljø, globale forhold og outdoor-livet. Fælles for alle aktiviteter er, at de opfordrer elever til at engagere sig og vælge deres egen retning, udfordre dem selv for at lære deres egne styrker og svagheder samt deres rolle i samfundet at kende. Hvert aktivitetsområde består af aktiviteter i lokalområdet samt projektbaseret arbejde.

Campus og faciliteter 

UWC Atlantic College ligger i St. Donats Castle, der blev bygget i det 12. Århundrede.

Skolens elever bor i huse, der har plads til cirka 48 elever i hvert med kønsopdelte gange. Generelt deler fire elever fra samme årgang fra forskellige nationaliteter et værelse. Alle huse har en husansvarlig, som typisk er en lærer eller ansat på skolen, der bor i tilstødende huse og bruger en stor del af deres tid med at snakke med og støtte eleverne.

Skolens faciliteter inkluderer; spisesal, bibliotek, skov, inden- og udendørs svømmebassin og klasseværelser i historiske bygninger.

Geografisk placering 

UWC Atlantic College ligger på den sydlige kyst af Wales i Storbrittanien. Byen Brigend og hovedstaden af Wales, Cardiff, er begge indenfor rimelig afstand til skolen, hvilket betyder der er let adgang til transportmuligheder som fx bus, tog og fly.

Ansøgning 

Ansøgning til skolen sker igennem UWC Danmarks ansøgningsproces, som du kan læse mere om her. Bemærk, at man kun kan søge til IB-Diploma gennem UWC Danmark.

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

Contact Details


UWC Atlantic College
St Donat's Castle
St Donat's
Llantwit Major
Vale of Glamorgan
CF61 1WF
United Kingdom

18 Skoler
verden over