Gå videre til indholdet ↓
map

UWC ISAK Japan

Karuizawa, Japan

175 elever
i alderen 15-19 år

Founded

2014

3 March 2017

UWC ISAK Japan er den nyeste UWC skole. De modtager deres første generation af UWC elever I efteråret 2017. UWC ISAK Japans grundlægger Lin Kobayashi, opdagede sin passion for international uddannelse, da hun var elev på Pearson College UWC i Canada. Det inspirerede hende til at grundlægge ISAK, som åbnede sine døre I 2014 for at undervise unge ledere fra hele verden som på den måde kan være med til at skabe positive ændringer I verden.

Tre unikke om skolen:

  • Lederskabsprogrammet – Gennem et innovativt lederskabsprogram, som kombinerer udøvelse af selvdisciplin og designinnovation, vil eleverne opdage hvad der er vigtigst for dem, mens de arbejder på at skabe positive ændringer I verden. Lederskab er integreret I alle aspekter af livet på skolen både akademisk samt uden for klasseværelset i aktiviteter.
  • Elevorganiserede aktiviteter – Skolen lægger stor vægt på at give eleverne en selvstændig mulighed for at organisere aktiviteter på skolen. Skolen opfordrer og giver redskaberne til at elever kan arrangere aktiviteter for hele skolen, i klubber eller i elevhusene!
  • Japansk sprog og kultur – udover muligheden for at studere det japanske sprog, giver  ture og ekskursioner eleverne mulighed for at udforske den japanske kultur, historie og traditioner. Elever kan fx lære japansk blomsterarrangering samt deltage i ”te-ceremonier”; besøge slotte, varme kilder, templer og helligdomme. Derudover kan de deltage I lokale festivaller, sjove events og optrædener, besøge muser, få en værtsfamilie, og meget meget mere!
I klasselokalet 

UWC ISAK Japan tilbyder International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) curriculum for 2 og 3 g’ere. Pre-IB (1.g) pensum hjælper eleverne med at forberede sig på det intense IBDP, men mange elever starter først på UWC ISAK i 2.g. Ved siden af de fag, der normalt udbydes på IB, har UWC ISAK også fagene: japansk, kinesisk, historie, økonomi, naturvidenskab, film og kunst.

Uden for klasselokalet 

Elever på UWC ISAK har som beskrevet rig mulighed for at deltage i mange aktiviteter uden for den ordinære skoletid. Alt fra sports- og sprogklubber til Model United Nations og debatklubber.

Udover de daglige aktiviteter, er der en årlig projektuge, hvor elever deltager i et projekt, der på den eller anden måde skal gøre en forskel for samfundet. Der bliver løbende holdt workshops på skolen om bl.a. entrepreneurship, forskning og workshops for at motivere eleverne.

IB-eleverne designer, implementerer og organiserer selv deres egne CAS aktiviteter – aktiviteter der indgår i IB-uddannelsen. Aktiviteter inkluderer her teater, film, skolebladet, friluftsaktiviteter og meget andet.

Short Courses  

UWC ISAK Japan Summer School er et spændende to ugers program for folkeskoleelever I alderen 12-14 fra hele verden. Dygtige undervisere udfordrer, engagerer og inspirerer deltagerne med et indhold, der inkluderer mindfulness, lederskab, innovation, udendørsaktiviteter, og en oplevelse af den japanske kultur. Siden 2010, har elever fra mere end 80 lande deltaget I programmet.

Campus og faciliteter 

UWC ISAK har moderne bygninger, designet af prisvindende arkitekter med fokus på principper fra traditionel japansk arkitektur. Campus ligger harmonisk I skovomgivelser, som skaber et inspirerende miljø for at leve og lære. The Kamiyama Academic Center, som blev færdiggjort I 2016 er en splinterny bygning, der indeholder klasseværelser, et bibliotek, læseområder, mødelokaler samt skolens hovedkontor.

Asama bygningen har ekstra klasseværelser, laboratorier, kantine og en udendørs terrasse.

Elever på skolen bor i rækker af sammenhængende huse, de har hver deres egen udgang. I hvert hus bor mellem 12-18 elever. Udover to- og firemandsværelser har hvert hus et lille køkken, der ligger i forlængelse af en stor fællesstue. En gymnastiksal med en komplet basketballbane og en stor udendørsbane med rigtigt græs og stier til at bevæge sig på gør det muligt at dyrke sport året rundt.

Geografisk placering 

UWC ISAK Japan ligger i præfekturet Nagano i byen Karuizawa med ca. 20,000 indbyggere. Skolen ligger 70 minutter fra Tokyo med lyntog. Karuizawa er en populær rejsedestination året rundt, med fire meget forskellige sæsoner som inkluderer vintre med masser af sne.

Ansøgning 

Ansøgning til skolen sker gennem UWC Danmarks ansøgningsproces, som du kan læse mere om her.

Contact Details


UWC ISAK Japan
5827-136 Nagakura,
Karuizawa-machi
Kitasaku-gun,
Nagano 389-0111

18 Skoler
verden over