Gå videre til indholdet ↓

Infomøder om UWC

Er du nysgerrig på, om et 2-årigt skoleophold på en af United World Colleges 18 skoler rundt om i verden kunne være noget for dig?

Så tilmeld dig til et af vores info-møder om uddannelsen, optagelsen og alle de praktiske spørgsmål!

Århus den 20. november kl. 19:30-21 på Café Nicolai, Vester Allé 8A, 8000 Aarhus

Online på Facebook live søndag den 3. december kl. 16

Møderne er for alle interesserede - elever, forældre, undervisere, ungdomsvejledere.

PROGRAM

· Introduktion til UWC som uddannelsesinstitution og til den internationale IB-gymnasieuddannelse

· Clement Kjersgaard vil (dog kun i Aarhus) som tidligere elev på UWC Li Po Chun i Hong Kong fortælle om, hvilken betydning uddannelsesoplevelsen på UWC har haft for ham, og hvorfor netop denne ungdomsuddannelse er en unik mulighed i en verden i stærk forandring

· Elever fra tre forskellige UWC-skoler vil fortælle om skolelivet på deres respektive skoler. Udover de akademiske fag indebærer et skoleophold på en UWC-skole også en høj grad af interkulturel og social læring samt frivilligt arbejde og lokalt engagement i skolens nærmiljø

· Spørgsmål og svar

· Mulighed for personligt at tale med tidligere elever fra skolerne

Tilmelding er nødvendig:

Der er begrænset antal pladser til møderne, så vi anbefaler, at du reserverer plads til dig og evt. en forælder eller anden, så snart du ved, om du kan deltage. Tilmelding sker ved mail til uwc@uwc.dk. Ved tilmelding bedes du oplyse navn (eleven), nuværende skole og hvor mange, I deltager samt hvor du har hørt om UWC.

Har du ikke mulighed for at deltage i det fysiske møde, kan du læse informationerne om UWC, skolerne og ansøgningsprocessen på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at kontakte UWC Danmarks sekretær, Kid Ehrhardt, som kan svare på dine spørgsmål. Se under Kontakt.

Alle er velkomne!