Gå videre til indholdet ↓
map

UWC South East Asia

Singapore

5,500 elever
i alderen 4–18 år

Founded

1971

3 March 2017

Skolen åbnede i 1971 som Singapore International School af den daværende statsminister af Singapore, Lee Kuan Yew og i 1975 blev UWC South East Asia et fuldt medlem af UWC bevægelsen. UWCSEA har to campusser i byen: Dover Campus blev udvidet i 1990'erne til at omfatte yngre elever, så unge som 4 år, og i 2011 åbnede East Campus som tilføjede yderligere 2.500 studerende til UWC-samfundet.

Tre unikke om skolen:

  • Mangfoldighed - UWCSEA har et læringsprogram der er udviklet til at alle eleverne fordyber sig i UWC-missionen og værdierne. Alle elever optages på skole baseret på en bevidst mangfoldighed, der herunder inkluderer kriterier såsom kultur og livserfaringer. UWCSEA er et ideelt springbræt for udvikling af interkulturel og interpersonel forståelse – helt fra barnsben.
  • Dynamisk beliggenhed - Bystaten Singapore, med dens lille størrelse og dens centrale beliggenhed, tilbyder eleverne muligheden for at beskæftige sig både med lokalsamfundet samtidig med, at de beskæftiger sig med samfundene i de nærliggende lande og regioner.
  • Stort antal studerende - Skolens størrelse gør det muligt for eleverne at være med i en lang række forskellige aktiviteter og initiativer.
I klasselokalet 

UWCSEA har udviklet et konceptbaseret K-12 akademisk program; Hvert studieområde har standarder, der identificerer nøglebegreber, som understøtter dette studieområde for alle elever. Disse standarder anvendes på alle niveauer og opbygger en naturlig kompleksitet, som anvendes når eleverne går videre i skolen.

UWCSEA tilbyder International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP), den internationale studentereksamen. Skolen har også elever på tidligere klassetrin. Foruden de obligatoriske fag på IB'en, tilbyder skolen også hindi litteratur, indonesisk litteratur, japansk litteratur, koreansk litteratur, kinesisk, mandarin, design og teknologi, computervidenskab, dans, film og teater.

Uden for klasselokalet 

I 2016 blev der i alt tilbudt 1.872 forskellige aktiviteter til eleverne på skolen. Dette inkluderede bl.a. 132 kreative aktiviteter, 1.172 aktiviteter med sport og velvære som omdrejningspunkt, 106 aktiviteter, der har til hovedformål at udvikle elevernes lederskabsevner, samt slutteligt en lang række aktiviteter med faglig karakter.

Derudover var der 349 forskellige ekspeditioner til 32 forskellige lande rundt om i verden. Eleverne var også involveret i en lang række frivillige engagementer i Singapore og som en del af Global Concerns, som samarbejder med græsrodsorganisationer i lande uden for Singapore.

Short Courses  

Initiative for Peace (IfP) blev grundlagt i 2001 af en gruppe studerende og medarbejdere med det formål at fremme fred i globale, nationale og regionale konflikter. De årlige konferencer (i øjeblikket holdt i Singapore, Timor-Leste og Thailand) bliver forberedt af eleverne, der modtager træning fra specialister inden for offentlig forvaltning, konfliktløsning og forhandling og historiske perspektiver for at lette arrangementer for ungdomsledere fra værtslandet.

Campus og faciliteter 

Dover Campus blev etableret i den eksisterende St. John's Army School i 1971 og har mange modne træer og masser af åbne rum. Mens campus blev omdannet over et femårigt renoveringsprojekt, afsluttet i januar 2017, forbliver “The Tent Plaza” det sociale hjerte på campus. Der er to elevhuse på skolen, Kurt Hahn House og Nelson Mandela House, der er hjem for 192 kostskoleelever.

East Campus blev åbnet i august 2011 og er et specialbygget hus, der i overensstemmelse med UWC's bæredygtighedsmål lever op til globale målsætninger inden for design, innovation, tilgængelighed og miljøpåvirkning for skolerne. Her er der også åbnet et elevhus med 160 kostskoleelever for de ældre elever.

Geografisk placering 

Dover Campus indtager 11 hektar i Clementi, vest for det centrale forretningskvarter og ved siden af National University of Singapore. East Campus ligger på 5,5 hektar i Tampines, et område i rivende udvikling i den nordøstlige del af byen i nærheden af Changi Airport.

Ansøgning 

Optagelse sker gennem UWC Danmarks ansøgningsproces, som du kan læse mere om her. Bemærk, at man kun kan søge om optagelse på IB diploma gennem UWC Danmark.

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

Contact Details


Dover Campus
1207 Dover Road,
Singapore 139654
East Campus
1 Tampines
Street 73,
Singapore 528704

18 Skoler
verden over