Gå videre til indholdet ↓
map

UWC Thailand

Phuket, Thailand

380 elever
i alderen 2-18 år

Founded

2008

3 March 2017

UWC Thailand blev grundlagt i 2008 som Phuket International Academy og sluttede sig til UWC-bevægelsen i august 2016. Skolen har både dag- og kostelever og tilbyder en holisitisk uddannelse med et særligt fokus på mindfulness.

Tre unikke om skolen

  • Mindfulness - UWC Thailand integrerer Mindfulness ind i deres pensum, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle vigtige evner, herunder opmærksomhed på sig selv og sine omgivelser, effektivitet og  hvordan man arbejder mest effektivt og etisk i sit daglige liv
  • Bevarelse af marinemiljøet - UWC Thailand ligger i en nationalpark 10 minutter fra havet. Derfor har skolen udviklet en række initiativer, der har til formål at bevare marinemiljøet (restaurering af mangrovehabitatet og overvågning af koralrevene) samt at tage initiativ til bæredygtige initiativer, fx igennem Plastic Free Phuket og oprydning på lokale strande
  • Oplevelseslæring - UWC Thailand har stort fokus på oplevelseslæring og på at gøre læring så engagerende og meningsfuldt som muligt for alle. Eleverne er ofte på ekspeditioner og dagsture både på øen samt resten af Thailand
I klasselokalet 

UWC Thailand lægger stor vægt på autentisk og målrettet akademisk differentiering, hvor der lægges lige står vægt på mental og emotionel balance. Eleverne lærer at analysere og tænke kreativt, og tilrettelæggelsen af undervisningen lægger op til at alle elever opnår et højt akademisk niveau.

Skolens børnehave er for elever fra 18 måneder- 3 år. Grundskoleprogrammet er for elever i alderen 3-12 og mellemskoleprogrammet er for elever i alderen 11-16 år.

Skolen tilbyder også den internationale studentereksamen, International Baccalaureate Diploma Program (IBDP), til eleverne i alderen 16-19 år. Udover de obligatoriske fag i IB'en tilbyder skolen thai, russisk, mandarin, koreansk, hollandsk, business management, psykologi og global politik.

Uden for klasselokalet 

UWC Thailand tilbyder en lang række aktiviteter for elever i alle aldre. Aktiviteterne giver eleverne mulighed for at udforske passioner og projekter inden for kreativitet, sport, socialt engagement samt kultur. Aktiviteterne finder sted i frokostpausen, efter skole og i weekenden. Ud over dette tager eleverne på mange ekskursioner med fokus på at rykke grænser for dem selv. Ekskursionerne er indrettet til de forskellige grupper af elever på skolen, men særligt for de ældste elever er en årlig studietur, som de selv organiserer. Turen har som regel fokus på fællesskab og socialt engagement

Campus og faciliteter 

UWC Thailands campus er stort og rummeligt, og hver elevgruppe har deres eget området. I elevhuset br 60 elever i alderen 12-18 år, og et nyt elevhus bliver bygget i 2018. Skolen har adgang til skønne sportsfaciliteter, herunder en stor svømmehal, løbebane, rugbybane, tennis- og volleyballbaner samt et fitnesscenter.

Geografisk beliggenhed 

UWC Thailand ligger på nordsiden af øen Phuket, 20 minutter væk fra Sarasin-broen, der forbinder Phuket til resten af Thailand. Landskabet omkring skolen er en blanding af en beskyttet nationalpark, kystområder og gummiplantager, hvor mange lokaler arbejder.

Optagelse 

Ansøgning til skolen foregår gennem UWC Danmarks ansøgningsproces, som du kan læse mere om her. 

NB: Der kan kun ansøges til IB-Diploma gennem UWC Danmark

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

18 Skoler
verden over